Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan sælger jeg mine billetter?

Hvis du ønsker at sælge billetter via BuyMyTicket, skal du oprette en brugerprofil under 'Ny bruger'. Herefter kan du oprette en annonce, hvor du indtaster oplysninger om det pågældende arrangement, og hvor meget du ønsker for billetten. Når annoncen er oprettet, kan billetten ses på www.buymyticket.dk, og interesserede kan kontakte dig. Du aftaler selv med køber, hvordan og hvor I mødes og udveksler penge og billetter.

Hvordan køber jeg billetter?

Skal du købe billetter via BuyMyTicket, trykker du på 'Byd' eller 'Køb'-knappen. Herefter skal du indtaste dine kontaktinformationer, og du modtager automatisk sælgers kontaktinformationer via e-mail. Dernæst aftaler I at mødes og udveksle penge og billetter.

Bekræftelse

Når du opretter en profil eller en annonce på BuyMyTicket, modtager du automatisk en bekræftelse via e-mail. Denne bekræftelse fremsendes kun én gang og det er ikke muligt at få en kopi af denne.

Hvis du efterfølgende er i tvivl om, hvilke data du har indtastet, eller hvilke annoncer du har oprettet, kan du når som helt tjekke det under 'Rediger profil' og/eller 'Mine annoncer'.

Hvad er en søgeagent?

Er de billetter, som du søger, ikke til salg på hjemmesiden, kan du oprette en søgeagent. Øverst indtaster du søgeordet (navnet) for det arrangement, som du ønsker at købe billetter til. Da billetterne ikke er til salg bliver du tilbudt at oprette en søgeagent. Når du har indtastet din emailadresse i feltet, og klikket på OPRET SØGEAGENT, modtager du efterfølgende en separat mail, når billetterne kommer til salg på hjemmesiden.

Hvor længe ligger min billet til salg på BuyMyTicket?

Billetten er til salg og vises på siden, så længe du forlænger annoncen, eller indtil arrangementet løber af stablen. Derefter slettes annoncen automatisk.

Hvad koster det at sælge sin billet?

Det er gratis at sælge billetter på BuyMyTicket.

Hvor mange billetter kan jeg sætte til salg på BuyMyTicket?

En annonce kan maksimalt rumme 10 billetter. Hvis du gerne vil sætte flere billetter til salg, kan du oprette flere annoncer.

Hvad gør jeg, når min billet er solgt, og jeg vil slette min annonce?

Under 'Mine annoncer' kan du trykke SOLGT ud for annoncen. Når det er gjort, er din annonce ikke længere synlig på hjemmesiden.

Hvor ofte skal annoncen fornyes?

For at sikre at BuyMyTicket altid indeholder aktuelle billetter, skal du forny din annonce 1 måned, 14 dage, 1 uge og 1 dag før det pågældende arrangement finder sted. Du får en mail fra BuyMyTicket, når det er tid til at opdatere din annonce, og så har du 24 timer til at forny den.

Så længe du fornyer din annonce, vises din billet på hjemmesiden.

Såfremt du ikke forlænger din annonce indenfor 24 timer deaktiveres annoncen. Under "Mine annoncer" kan du aktivere annoncen igen.

Hvordan aktiverer jeg min billet, hvis den er deaktiveret?

Hvis du ønsker at aktivere en deaktiveret annonce, skal du klikke dig ind under 'Mine annoncer' og trykke aktiver på den annonce, du ønsker at genaktivere.

Kun billetter til arrangementer, der ikke har fundet sted, kan aktiveres igen.

Hvor meget må min billet koste?

Du må gerne sælge din billet til mindre end den pris, der er trykt på billetten. Men ifølge dansk lovgivning, er det ikke tilladt at sælge sin billet til mere end det beløb, der står på billetten.

Kan jeg sælge min billet til en højere pris, end den der står på billetten?

Nej. I Danmark er det ulovligt at sælge billetter til en højere pris end pålydende værdi + det gebyr, der betales, når billetten købes af en billetudbyder.

Hvis BuyMyTicket bliver opmærksom på billetter, der forsøges solgt til overpris, og prisen ikke rettes til pålydende værdi + gebyr efter gentagne henvendelser, forbeholder vi os ret til at slette annoncen uden forudgående besked herom. Hvis BuyMyTicket opdager at en person gentagne gange forsøger at sælge billetter til overpriser via www.buymyticket.dk , vil vi informere politiet herom.

Kan jeg byde højere end billettens pris?

Nej. Når sælger slår BYD-knappen til, vælger han at modtage lavere bud fra eventuelle købere. Det vil sige, at du som køber kan byde mindre end den pris, der står i annoncen. I Danmark er det ulovligt at sælge billetter til mere end pålydende værdi + gebyr.

Er BuyMyTicket en privat og uafhængig organisation?

Ja. BuyMyTicket er en uafhængig privatejet virksomhed oprettet som ApS.

Støtter BuyMyTicket velgørenhed?

Ja. BuyMyTicket ApS er erhvervspartner i Kræftens Bekæmpelse, og derudover donerer BuyMyTicket 5 procent af virksomhedens overskud til Kræftens Bekæmpelse.

Hvordan klager jeg over en dårlig oplevelse med billetsalg via BuyMyTicket?

Klik ind under 'Ris og ros' og send os en mail. Vi tager alle henvendelser alvorligt og behandler kundehenvendelser på daglig basis.

Koster det noget at aktivere en annonce, som har været de-aktiveret?

Nej. Du betaler kun idet, du opretter din annonce.

Hvordan sikrer jeg mig imod falske billetter?

Det er en god ide at tale med arrangøren af det pågældende arrangement. Arrangøren kan fortælle dig mere om sikkerheden omkring det at købe en billet til netop deres forestilling. Tjek sælgers navn og adresse på nettet og bed eventuelt om at se sælgers sygesikringsbevis, når I bytter penge og billetter. Hvis du ikke føler tillid til den person, du handler med, anbefaler BuyMyTicket, at du ikke køber billetter af vedkommende.

Hvad sker der, hvis jeg køber falske billetter?

BuyMyTicket har ikke mulighed for at tjekke, hvor vidt billetter, der er lagt til salg på hjemmesiden, er falske eller ej og er dermed heller ikke forpligtede til at erstatte billetterne.

Send os meget gerne en mail, hvis du er kommet til at købe falske billetter, og så skal vi gøre, hvad vi kan for at forhindre sælger i at sætte flere falske billetter til salg på hjemmesiden.

Hvis du har købt falske billetter anbefaler vi dig at anmelde det til politiet.

Hvad gør jeg, hvis jeg har fortrudt mit køb af billetter på BuyMyTicket?

Hvis ikke sælger ønsker at lade handlen gå tilbage, har du mulighed for at sælge billetterne igen via BuyMyTicket.

Hvordan kontakter jeg sælger?

Du kontakter sælger via annoncen på BuyMyTicket. Hvis du er interesseret i at købe en eller flere billetter kan du sende en mail til sælger, og kort efter modtager du automatisk en bekræftelse fra sælger om, at han har modtaget din henvendelse. Dernæst kontakter sælger dig.

Hvis sælger ønsker at blive kontaktet både via mail og mobil, kan du se hans telefonnummer, og du kan dermed også kontakte sælger telefonisk.

Hvordan får jeg kontakt til køber?

Køber sender dig en mail via din annonce. Så snart du har modtaget en mail fra køber, sender systemet automatisk en mail tilbage, hvori køber oplyses om, at du har modtaget hans henvendelse.

Hvis du også indtaster dit telefonnummer, har køber mulighed for at kontakte dig telefonisk.

Hvordan foregår køb eller salg af billetter via BuyMyTicket?

BuyMyTicket anbefaler, at køber og sælger mødes personligt og udveksler penge og billetter.

Hvis I bor langt fra hinanden, kender du måske nogen i nærheden af sælger/køber, som kan håndtere handelen for dig.

Hvordan undgår jeg at blive snydt, når jeg handler via BuyMyTicket?

BuyMyTicket kan kun appellere til gensidig respekt, når det gælder køb og salg af billetter via hjemmesiden. Så snart billetter er købt og betalt, sender sælger billetterne af sted til køberen. Det er med andre ord vigtigt, at du behandler andre, som du gerne selv vil behandles.

Hvordan får jeg min billet, umiddelbart inden arrangementet begynder?

Hvis du er interesseret i en billet til et arrangement, der snart løber af stablen, anbefaler BuyMyTicket, at du spørger sælger, om han - eller en repræsentant - har mulighed for at mødes med dig, der hvor arrangementet afholdes. På den måde hjælper I hinanden, og I kan hurtigt og nemt udveksle penge og billetter.

Hvad gør jeg, hvis jeg søger billetter til et specifikt arrangement?

Du opretter en søgeagent, hvor du efterlyser de billetter, du gerne vil have. Derefter får du automatisk besked via e-mail, når og hvis der kommer billetter til det pågældende arrangement til salg på BuyMyTicket.

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver kontaktet, selvom min billet er solgt?

Klik ind under 'Mine annoncer' og tjek om din annonce stadig er aktiv. Hvis det er tilfældet, kan du selv deaktivere den.