Købe RevyBilletter - Sælge RevyBilletter

Købe Revy Billetter - Sælge Revy Billetter

Er du til revy? Vil du i Cirkusrevyen i København eller en anden sjov revy? Skal du købe revybillet til dig selv, eller er i flere der skal købe revybilletter?

Måske er du heldig at finde lige nøjagtig den revybillet eller de revy billetter du søger til en udsolgt revy.

Måske er du ekstra heldig at finde en billig revybillet til din yndlings revy fordi den opføres i aften eller i morgen og sælges som last minute til nedsat pris.

Købe Revybilletter - Købe Revy Billetter

Tryk på linket købe revybilletter eller købe revy billetter. Så kommer du om på forsiden af BuyMyTicket.

I menuen "Hvilken kategori?" vælger du revy , hvorefter alle revybilletter, der er til salg på BuyMyTicket vises.

Hvis du vil købe revy billetter til en forestilling inden for en bestemt periode, kan du bruge menuen "Hvornår skal det være?"

Hvis du vil købe revybilletter til en forestilling i et bestemt område kan du bruge menuen "Hvor skal det være?"

Hvis du skal købe revy billetter til et bestemt antal personer (hvis I er mange) kan du bruge menuen "Hvor mange billetter?"

I det store søgefelt i toppen af alle sider kan du også taste navnet ind på den revy du søger.

Hold godt øje med hvad der sker på siden når du taster: hvis vi har billetten på BuyMyTicket kan du nøjes med at taste få bogstaver ind. Leder du Cirkusrevyen, vil du kunne se en annonce efter indtastning af måske bare de første tre bogstaver i titlen.

Hvis vi ikke har billet til revyen - så skriver du bare titlen helt ud. Så har vi en søgeagent, der tilbyder at sende dig en mail lige så snart du kan købe revy billetten.

Vi kan også informere dig løbende om hvilke revybilletter du kan købe. Du kan abonnere på et såkaldt RSS feed, så du hele tiden er opdateret med aktuelle revy billetter

Sælge Revybilletter - Sælge Revy Billetter

Tryk på linket sælge revybilletter. Så lander du på forsiden af BuyMyTicket

Øverst på siden finder du knappen Sælg billetter = Sælg revybilletter

ER DU LOGGET IND
Er du logget ind som bruger på BuyMyTicket lander du på siden " Opret ny annonce" Her kan du meget enkelt oprette en annonce hvor du kan sælge revy billetter

Du indtaster så navnet på forestillingen - husk at tjekke stavning. Dette er et vigtigt hvis du vil sælge revybilletter

Du får hjælp til indtastning af spillested - når du har tastet de første bogstaver i navnet får du nogle forslag - brug dette forslag - klik på det - vi har nemlig tastet alle informationer om spillestederne ind, så potentielle købere kan få disse informationer med det samme.

Finder du ikke spillestedet for din revy på listen skriver du det bare selv.

Når du er helt færdig med annoncen trykker du "Opret annonce nu" - så er annoncen synlig på BuyMyTicket og du er i gang med at sælge revy billetter

ER DU IKKE LOGGET IND
Er du ikke logget ind lander du på siden "Opret personlig brugerprofil.

Når du har gjort dette er du klar til at sælge revybilletter på BuyMyTicket.

Det gør du på siden "Opret ny annonce" - det er ganske enkelt. Når du vælger spillested kan du se, at de fleste spillesteder er lagt ind - tjek lige om dit spillested er lagt ind inden du selv skriver i feltet.

Når billetten er oprettet går der et par sekunder, så er den synlig for alle på BuyMyTicket. Nu er du i gang med at sælge revy billetter

Hvis potentielle købere søger "din" revy via annonceagenten, får de en mail om, at der er en person der vil sælge revybilletter de søger via BuyMyTicket.

Spillesteder