Købe OperaBilletter - Sælge OperaBilletter

Købe Opera Billetter - Sælge Opera Billetter

Er du til opera? Vil du i Operaen København eller i andre flotte operaer? Skal du købe operabillet til dig selv, eller er i flere der skal købe operabilletter?

Måske er du heldig at finde lige nøjagtig den operabillet eller de opera billetter du søger til en udsolgt opera.

Måske er du ekstra heldig at finde en billig operabillet til din yndlings opera fordi den opføres i aften eller i morgen og sælges som last minute til nedsat pris.

Købe Operabilletter - Købe Opera Billetter

Tryk på linket købe operabilletter eller købe opera billetter. Så kommer du om på forsiden af BuyMyTicket.

I menuen "Hvilken kategori?" vælger du opera, hvorefter alle operabilletter, der er til salg på BuyMyTicket vises.

Hvis du vil købe opera billetter til en forestilling inden for en bestemt periode, kan du bruge menuen "Hvornår skal det være?"

Hvis du vil købe operabilletter til en forestilling i et bestemt område kan du bruge menuen "Hvor skal det være?"

Hvis du skal købe opera billetter til et bestemt antal personer (hvis I er mange) kan du bruge menuen "Hvor mange billetter?"

I det store søgefelt i toppen af alle sider kan du også taste navnet ind på den opera du søger.

Hold godt øje med hvad der sker på siden når du taster: hvis vi har billetten på BuyMyTicket kan du nøjes med at taste få bogstaver ind. Leder du efter Phantom of the Opera, vil du kunne se en annonce efter indtastning af måske bare de første tre bogstaver i titlen.

Hvis vi ikke har billet til operaen - så skriver du bare titlen helt ud. Så har vi en søgeagent, der tilbyder at sende dig en mail lige så snart du kan købe opera billetten.

Vi kan også informere dig løbende om hvilke operabilletter du kan købe. Du kan abonnere på et såkaldt RSS feed, så du hele tiden er opdateret med aktuelle opera billetter

Sælge Operabilletter - Sælge Opera Billetter

Tryk på linket sælge operabilletter. Så lander du på forsiden af BuyMyTicket


Øverst på siden finder du knappen Sælg billetter= Sælg operabilletter

ER DU LOGGET IND
Er du logget ind som bruger på BuyMyTicket lander du på siden " Opret ny annonce" Her kan du meget enkelt oprette en annonce hvor du kan sælgeopera billetter

Du indtaster så navnet på forestillingen - husk at tjekke stavning. Dette er et vigtigt hvis du vil sælge operabilletter

Du får hjælp til indtastning af spillested - når du har tastet de første bogstaver i navnet får du nogle forslag - brug dette forslag - klik på det - vi har nemlig tastet alle informationer om spillestederne ind, så potentielle købere kan få disse informationer med det samme.

Finder du ikke spillestedet for din opera på listen skriver du det bare selv.

Når du er helt færdig med annoncen trykker du "Opret annonce nu" - så er annoncen synlig på BuyMyTicket og du er i gang med at sælge opera billetter

ER DU IKKE LOGGET IND
Er du ikke logget ind lander du på siden "Opret personlig brugerprofil.

Når du har gjort dette er du klar til at sælge operabilletter på BuyMyTicket.

Det gør du på siden "Opret ny annonce" - det er ganske enkelt. Når du vælger spillested kan du se, at de fleste spillesteder er lagt ind - tjek lige om dit spillested er lagt ind inden du selv skriver i feltet.

Når billetten er oprettet går der et par sekunder, så er den synlig for alle på BuyMyTicket. Nu er du i gang med at sælge opera billetter

Hvis potentielle købere søger "din" opera via annonceagenten, får de en mail om, at der er en person der vil sælge operabilletter de søger via BuyMyTicket.

Spillesteder