Købe Musical Billetter - Sælge Musical Billetter

Købe Musical Billetter - Sælge Musical Billetter

Er du til musical? Vil du til musical i Det Ny Teater eller i Operaen ? Skal du købe musicalbillet til dig selv, eller er i flere der skal købe musicalbilletter?

Måske er du heldig at finde lige nøjagtig den musicalbillet eller de musical billetter du søger til en udsolgt musical.

Måske er du ekstra heldig at finde en billig musicalbillet til din yndlings musical fordi den opføres i aften eller i morgen og sælges som last minute til nedsat pris.

Købe Musicalbilletter - Købe Musical Billetter

Tryk på linket købe musicalbilletter eller købe musical billetter. Så kommer du om på forsiden af BuyMyTicket.

I menuen "Hvilken kategori?" vælger du musical, hvorefter alle musicalbilletter, der er til salg på BuyMyTicket vises.

Hvis du vil købe musical billetter til en forestilling inden for en bestemt periode, kan du bruge menuen "Hvornår skal det være?"

Hvis du vil købe musicalbilletter til en forestilling i et bestemt område kan du bruge menuen "Hvor skal det være?"

Hvis du skal købe musical billetter til et bestemt antal personer (hvis I er mange) kan du bruge menuen "Hvor mange billetter?"

I det store søgefelt i toppen af alle sider kan du også taste navnet ind på den musical du søger.

Hold godt øje med hvad der sker på siden når du taster: hvis vi har billetten på BuyMyTicket kan du nøjes med at taste få bogstaver ind. Leder du efter Bruce Springsteen musicalen, vil du kunne se en annonce efter indtastning af måske bare de første tre bogstaver i titlen.

Hvis vi ikke har billet til musicalen - så skriver du bare titlen helt ud. Så har vi en søgeagent, der tilbyder at sende dig en mail lige så snart du kan købe musical billetten.

Vi kan også informere dig løbende om hvilke musicalbilletter du kan købe. Du kan abonnere på et såkaldt RSS feed, så du hele tiden er opdateret med aktuelle musical billetter

Sælge Musicalbilletter - Sælge Musical Billetter

Tryk på linket sælge musicalbilletter. Så lander du på forsiden af BuyMyTicket

Øverst på siden finder du knappen Sælg billetter = Sælg musicalbilletter

ER DU LOGGET IND
Er du logget ind som bruger på BuyMyTicket lander du på siden " Opret ny annonce" Her kan du meget enkelt oprette en annonce hvor du kan sælge musical billetter

Du indtaster så navnet på forestillingen - husk at tjekke stavning. Dette er et vigtigt hvis du vil sælge musicalbilletter

Du får hjælp til indtastning af spillested - når du har tastet de første bogstaver i navnet får du nogle forslag - brug dette forslag - klik på det - vi har nemlig tastet alle informationer om spillestederne ind, så potentielle købere kan få disse informationer med det samme.

Finder du ikke spillestedet for din musical på listen skriver du det bare selv.

Når du er helt færdig med annoncen trykker du "Opret annonce nu" - så er annoncen synlig på BuyMyTicket og du er i gang med at sælge musical billetter

ER DU IKKE LOGGET IND
Er du ikke logget ind lander du på siden "Opret personlig brugerprofil.

Når du har gjort dette er du klar til at sælge musicalbilletter på BuyMyTicket.

Det gør du på siden "Opret ny annonce" - det er ganske enkelt. Når du vælger spillested kan du se, at de fleste spillesteder er lagt ind - tjek lige om dit spillested er lagt ind inden du selv skriver i feltet.

Når billetten er oprettet går der et par sekunder, så er den synlig for alle på BuyMyTicket. Nu er du i gang med at sælge musical billetter

Hvis potentielle købere søger "din" musical via annonceagenten, får de en mail om, at der er en person der vil sælge musicalbilletter de søger via BuyMyTicket.

Spillesteder