Sælge Koncert Billetter - Sælge Koncertbilletter

Købe Koncert Billetter - Sælge Koncert Billetter

Er du til koncert? Vil du i koncert i DR Byen eller til Grøn Koncert eller en helt tredje koncert? Skal du købe koncertbillet til dig selv, eller er i flere der skal købe koncertbilletter?

Måske er du heldig at finde lige nøjagtig den koncertbillet eller de koncert billetter du søger til en udsolgt koncert.

Måske er du ekstra heldig at finde en billig koncertbillet til din yndlings koncert fordi den opføres i aften eller i morgen og sælges som last minute til nedsat pris.

Købe Koncertbilletter - Købe Koncert Billetter

Tryk på linket købe koncertbilletter eller købe koncert billetter. Så kommer du om på forsiden af BuyMyTicket.

I menuen "Hvilken kategori?" vælger du koncert, hvorefter alle koncertbilletter, der er til salg på BuyMyTicket vises.

Hvis du vil købe koncert billetter til en forestilling inden for en bestemt periode, kan du bruge menuen "Hvornår skal det være?"

Hvis du vil købe koncertbilletter til en forestilling i et bestemt område kan du bruge menuen "Hvor skal det være?"

Hvis du skal købe koncert billetter til et bestemt antal personer (hvis I er mange) kan du bruge menuen "Hvor mange billetter?"

I det store søgefelt i toppen af alle sider kan du også taste navnet ind på den koncert du søger.

Hold godt øje med hvad der sker på siden når du taster: hvis vi har billetten på BuyMyTicket kan du nøjes med at taste få bogstaver ind. Leder du efter Bruce Springsteen koncerten, vil du kunne se en annonce efter indtastning af måske bare de første tre bogstaver i titlen.

Hvis vi ikke har billet til koncerten - så skriver du bare titlen helt ud. Så har vi en søgeagent, der tilbyder at sende dig en mail lige så snart du kan købe koncert billetten.

Vi kan også informere dig løbende om hvilke koncertbilletter du kan købe. Du kan abonnere på et såkaldt RSS feed, så du hele tiden er opdateret med aktuelle koncert billetter

Sælge Koncertbilletter - Sælge Koncert Billetter

Tryk på linket sælge koncertbilletter. Så lander du på forsiden af BuyMyTicket

I toppen af siden finder du knappen Sælg billetter = Sælg koncertbilletter

ER DU LOGGET IND
Er du logget ind som bruger på BuyMyTicket lander du på siden " Opret ny annonce" Her kan du meget enkelt oprette en annonce hvor du kan sælge koncert billetter

Du indtaster så navnet på forestillingen - husk at tjekke stavning. Dette er et vigtigt hvis du vil sælge koncertbilletter

Du får hjælp til indtastning af spillested - når du har tastet de første bogstaver i navnet får du nogle forslag - brug dette forslag - klik på det - vi har nemlig tastet alle informationer om spillestederne ind, så potentielle købere kan få disse informationer med det samme.

Finder du ikke spillestedet for din koncert på listen skriver du det bare selv.

Når du er helt færdig med annoncen trykker du "Opret annonce nu" - så er annoncen synlig på BuyMyTicket og du er i gang med at sælge koncert billetter

ER DU IKKE LOGGET IND
Er du ikke logget ind lander du på siden "Opret personlig brugerprofil.

Når du har gjort dette er du klar til at sælge koncertbilletter på BuyMyTicket.

Det gør du på siden "Opret ny annonce" - det er ganske enkelt. Når du vælger spillested kan du se, at de fleste spillesteder er lagt ind - tjek lige om dit spillested er lagt ind inden du selv skriver i feltet.

Når billetten er oprettet går der et par sekunder, så er den synlig for alle på BuyMyTicket. Nu er du i gang med at sælge koncert billetter

Hvis potentielle købere søger "din" koncert via annonceagenten, får de en mail om, at der er en person der vil sælge koncertbilletter de søger via BuyMyTicket.

Spillesteder