Købe Fodbold Billetter - Sælge Fodbold Billetter

Købe Fodbold Billetter - Sælge Fodbold Billetter

Er du til fodbold? Vil du til landskamp i Parken eller superliga kamp i Århus? Skal du købe fodboldbillet til dig selv, eller er i flere der skal købe fodboldbilletter?

Måske er du heldig at finde lige nøjagtig den fodboldbillet eller de fodbold billetter du søger til en udsolgt fodbold kamp.

Måske er du ekstra heldig at finde en billig fodboldbillet til din yndlings fodbold kamp fordi den spilles i aften eller i morgen og sælges som last minute til nedsat pris.

Købe Fodboldbilletter - Købe Fodbold Billetter

Tryk på linket købe fodboldbilletter eller købe fodbold billetter. Så kommer du om på forsiden af BuyMyTicket.

I menuen "Hvilken kategori?" vælger du sport , hvorefter alle fodboldbilletter, der er til salg på BuyMyTicket vises.

Hvis du vil købe fodbold billetter til en fodbold kamp inden for en bestemt periode, kan du bruge menuen "Hvornår skal det være?"

Hvis du vil købe fodboldbilletter til en fodbold kamp i et bestemt område kan du bruge menuen "Hvor skal det være?"

Hvis du skal købe fodbold billetter til et bestemt antal personer (hvis I er mange) kan du bruge menuen "Hvor mange billetter?"

I det store søgefelt i toppen af alle sider kan du også taste navnet ind på den fodbold kamp du søger.

Hold godt øje med hvad der sker på siden når du taster: hvis vi har billetten på BuyMyTicket kan du nøjes med at taste få bogstaver ind. Leder du efter FCK - Horsens, vil du kunne se en annonce efter indtastning af måske bare de første tre bogstaver i kampen.

Hvis vi ikke har billet til fodbolden - så skriver du bare titlen helt ud. Så har vi en søgeagent, der tilbyder at sende dig en mail lige så snart du kan købe fodbold billetten.

Vi kan også informere dig løbende om hvilke fodboldbilletter du kan købe. Du kan abonnere på et såkaldt RSS feed, så du hele tiden er opdateret med aktuelle fodbold billetter

Sælge Fodboldbilletter - Sælge Fodbold Billetter

Tryk på linket sælge fodboldbilletter. Så lander du på forsiden af BuyMyTicket

Øverst på siden finder du knappen Sælg billetter = Sælg fodboldbilletter

ER DU LOGGET IND
Er du logget ind som bruger på BuyMyTicket lander du på siden " Opret ny annonce" Her kan du meget enkelt oprette en annonce hvor du kan sælge fodbold billetter

Du indtaster så navnet på kampen - husk at tjekke stavning. Dette er et vigtigt hvis du vil sælge fodboldbilletter

Du får hjælp til indtastning af spillested - når du har tastet de første bogstaver i navnet får du nogle forslag - brug dette forslag - klik på det - vi har nemlig tastet alle informationer om spillestederne ind, så potentielle købere kan få disse informationer med det samme.

Finder du ikke spillestedet for din fodbold på listen skriver du det bare selv.

Når du er helt færdig med annoncen trykker du "Opret annonce nu" - så er annoncen synlig på BuyMyTicket og du er i gang med at sælge fodbold billetter

ER DU IKKE LOGGET IND
Er du ikke logget ind lander du på siden "Opret personlig brugerprofil.

Når du har gjort dette er du klar til at sælge fodboldbilletter på BuyMyTicket.

Det gør du på siden "Opret ny annonce" - det er ganske enkelt. Når du vælger spillested kan du se, at de fleste spillesteder er lagt ind - tjek lige om dit spillested er lagt ind inden du selv skriver i feltet.

Når billetten er oprettet går der et par sekunder, så er den synlig for alle på BuyMyTicket. Nu er du i gang med at sælge fodbold billetter

Hvis potentielle købere søger "din" fodbold via annonceagenten, får de en mail om, at der er en person der vil sælge fodboldbilletter de søger via BuyMyTicket.

Spillesteder