Købe FestivalBilletter - Sælge FestivalBilletter

Købe Festival Billetter - Sælge Festival Billetter

Er du til festival? Vil du til Roskilde festival, Langelands festival eller til Danmarks smukkeste festival - Skanderborg festival? Skal du købe festivalbillet til dig selv, eller er i flere der skal købe festivalbilletter?

Måske er du heldig at finde lige nøjagtig den festivalbillet eller de festival billetter du søger til en udsolgt festival.

Måske er du ekstra heldig at finde en billig festivalbillet til din yndlings festival fordi den opføres i aften eller i morgen og sælges som last minute til nedsat pris.


Købe Festivalbilletter - Købe Festival Billetter

Tryk på linket købe festivalbilletter eller købe festival billetter. Så kommer du om på forsiden af BuyMyTicket.

I menuen "Hvilken kategori?" vælger du festival , hvorefter alle festivalbilletter, der er til salg på BuyMyTicket vises.

Hvis du vil købe festival billetter til en forestilling inden for en bestemt periode, kan du bruge menuen "Hvornår skal det være?"

Hvis du vil købe festivalbilletter til en forestilling i et bestemt område kan du bruge menuen "Hvor skal det være?"

Hvis du skal købe festival billetter til et bestemt antal personer (hvis I er mange) kan du bruge menuen "Hvor mange billetter?"

I det store søgefelt i toppen af alle sider kan du også taste navnet ind på den festival du søger.

Hold godt øje med hvad der sker på siden når du taster: hvis vi har billetten på BuyMyTicket kan du nøjes med at taste få bogstaver ind. Leder du efter Phantom of the Festival, vil du kunne se en annonce efter indtastning af måske bare de første tre bogstaver i titlen.

Hvis vi ikke har billet til festivalen - så skriver du bare titlen helt ud. Så har vi en søgeagent, der tilbyder at sende dig en mail lige så snart du kan købe festival billetten.

Vi kan også informere dig løbende om hvilke festivalbilletter du kan købe. Du kan abonnere på et såkaldt RSS feed, så du hele tiden er opdateret med aktuelle festival billetter


Sælge Festivalbilletter - Sælge Festival Billetter

Tryk på linket sælge festivalbilletter. Så lander du på forsiden af BuyMyTicket

Øverst på siden finder du knappen Sælg billetter = Sælg festivalbilletter

ER DU LOGGET IND
Er du logget ind som bruger på BuyMyTicket lander du på siden " Opret ny annonce" Her kan du meget enkelt oprette en annonce hvor du kan sælgefestival billetter

Du indtaster så navnet på forestillingen - husk at tjekke stavning. Dette er et vigtigt hvis du vil sælge festivalbilletter

Du får hjælp til indtastning af spillested - når du har tastet de første bogstaver i navnet får du nogle forslag - brug dette forslag - klik på det -vi har nemlig tastet alle informationer om spillestederne ind, så potentielle købere kan få disse informationer med det samme.

Finder du ikke spillestedet for din festival på listen skriver du det bare selv.

Når du er helt færdig med annoncen trykker du "Opret annonce nu" - så er annoncen synlig på BuyMyTicket og du er i gang med at sælge festival billetter

ER DU IKKE LOGGET IND
Er du ikke logget ind lander du på siden "Opret personlig brugerprofil.

Når du har gjort dette er du klar til at sælge festivalbilletter på BuyMyTicket.

Det gør du på siden "Opret ny annonce" - det er ganske enkelt. Når du vælger spillested kan du se, at de fleste spillesteder er lagt ind - tjek lige om dit spillested er lagt ind inden du selv skriver i feltet.

Når billetten er oprettet går der et par sekunder, så er den synlig for alle på BuyMyTicket. Nu er du i gang med at sælge festival billetter

Hvis potentielle købere søger "din" festival via annonceagenten, får de en mail om, at der er en person der vil sælge festivalbilletter de søger via BuyMyTicket.


Spillesteder